Informatieplan Onderzoek 2018-2022 UU, update 2020

Uit ITforResearch bij Universiteit Utrecht

Samenvatting[bewerken]

Informatieplan Onderzoek,update 2020

Het Informatieplan Onderzoek 2018-2022, update 2020 van de Universiteit Utrecht is de update van het Informatieplan Onderzoek 2018-2022 UU dat in 2018 uitkwam. Het beschreef de IT-invulling van de strategische ambities van de UU vanuit een aantal beleidsplannen, om aan te geven hoe de IT-community van de UU kan anticiperen op de IT-behoeften van onze onderzoekers.

We zijn nu twee jaar verder en het is tijd om de balans op te maken. Dat doen we op twee manieren:

  • Een update van het Informatieplan, op hoofdlijnen: we geven een reflectie op de in 2018 geformuleerde doelen en geven aanvullende doelen voor zover nodig. Dat is te vinden in dit document. Deze site is daarop ook bijgewerkt. Het blijkt dat we aan een aantal doelen nog niet zijn toegekomen. Dat is geen reden om ze nu weg te strepen: dit informatieplan is een visiedocument en we hebben nog een aantal jaar te gaan.
  • Een verdieping van het Informatieplan: dat gaat over de bijdrage van de verschillende teams van de afdeling Research & Datamanagement Services (R&DMS) van de directie Information and Technology Services (ITS) aan de doelen die in deze update van het informatieplan geformuleerd zijn. Dat is nog niet op deze site te vinden.

Voor meer informatie zie deze wiki of neem contact op met Rik Janssen.